luni, 2 ianuarie 2017

2017

Bine ai venit, 2017!

Si uite ca am lasat in urma inca un an, un an lung, un an anevoios insa la sfarsitul celor 365 de zile pot spune ca a fost un an cu multa dragoste, cu multe emotii intense, cu lacrimi, cu despartiri, cu schimbat case, cu mult calatorit insa cu inima reconstruita si gata de o noua aventura.
Viata de armata nu e cea mai usora insa are aromele ei. Ma trezesc cateodata si oftez si imi doresc asa multe, apoi ma uit la ce am si stiu ca ar trebui sa fiu perfect multumita. Am o inima trasa la indigo, am un sufletel pe care il ador si care s-a nascut sa ma faca mama. Il ador si viata a capatat un sens teribil. L-am invatat sa fie calator, deja a vizitat mai bine de 15 state in primele 16 luni de viata, plus cateva tari din Europa.
2016 a fost un an esential pentru viata militara a lui Christopher pentru ca a survenit o mutare majora. Am fost si sunt o norocoasa. Am intalnit o mana de oameni minunati, am in suflet cativa prieteni dragi pe care ii consider ca pe familia mea si asta datorita vietii de armata.
Acum e timpul sa umplem alte 365 de file si ca de fiecare data imi doresc sa avem momente fascinante, calatorii colorate, poate, poate un alt bebelus si o continuare lina a carierei mele in Georgia.
In primul lui ii multumesc lui Dumnezeu ca in ciuda unor probleme de sanatate pot spune bucuroasa ca sunt un om puternic, ii multumesc omului de langa mine fara de care nu as fi unde sunt astazi, le multumesc parintilor mei pentru sustinere, in special mamei care ne ajuta enorm, prietenilor nostri pentru toate incurajarile si pentru tot suportul oferit si nu in ultimul rand ii multumesc celei mai importante persoane din viata mea, copilul meu, bucuria mea nelimitata, iti multumesc tie, Dominic pentru ca tu dai sens zilele ploioase si noptilor nedormite, iti multumesc tie, nazdravanule pentru ca tu ne faci sa zambim si sa invatam sa fim parinti.
Si pentru voi, dragi prieteni si familie va fac o urare magica: Pastrati-va credinta pentru ca numai prin credinta veti reusi. Eu stiu ca lumea e diversa si ca fiecare crede in ceva diferit insa important e sa avem un reper, sa avem acel sentiment de apartenenta.
Sa aveti un 2017 de poveste si sa nu renuntati niciodata!!! Viata e ca un tren care tot opreste. Important e sa stim sa stationam si apoi sa pornim la drum cu zambetul pe buze. Zambetul e contagios. Astazi eu vi-l dau voua asa ca misiunea voastra e sa-l dati mai departe.
La multi ani, dragilor! Va iubim!
Cu drag,
Noi toti, de la mic la mare,

Niciun comentariu: